Izolacija | Toplotna izolacija | Zvočna izolacija | Izolacija mansarde 

O podjetju

Podjetje FONATERM D.O.O. je lastnik PATENTA FONATERM in obeh s tem povezanih blagovnih znamk, hkrati je  ekskluzivni proizvajalec FONATERM.

Podjetje FONATERM D.O.O. je mlado podjetje, vendar zaposluje izkušene, visoko izobražene  sodelavce, ki so gonilo podjetja. Glavno vodilo podjetja je, da kakovostno zadovoljujemo zahteve in potrebe naših odjemalcev, kar je tudi edino jamstvo za vzpon podjetja v tržnem segmentu katerega pokrivamo s svojim delovanjem. V viziji, da naše podjetje postane še bolj razpoznavno tako na domačem kot mednarodnem trgu, je ključnega pomena, da vzdržujemo in razvijamo nivo kvalitete naših proizvodov in storitev. Pri razvoju in zahtevnih projektih vključujemo znanstvenike Univerze Maribor.

Naša specializirana ekipa vam svetuje in vgradi izolacijo iz tekstila FONATERM s ciljem zagotoviti maksimalno možno izolativnost z maksimalnim toplotnim faznim zamikom.

IME PODJETJAFONATERM D.O.O.
NASLOVUlica Pariške komune 22
POŠTNA ŠTEVILKA/KRAJ2000 Maribor
UPRAVNA ENOTA
ODGOVORNA OSEBA
TELEFON041 707 912
DAVČNA ŠTEVILKA45707758
MATIČNA ŠTEVILKA3343286000
ŠIFRA DEJAVNOSTIG46.770 - Trgovina na debelo z ostanki in odpadki
DATUM USTANOVITVE18.5.2009

IZOLACIJA FONATERM po najboljši ceni

Ker je izdelana iz izbranih in zelo kvaltetnih avtomobilskih tekstilij sodi izolacija Fonaterm v višji cenovni razred, vam pa je dostopna po zelo ugodni ceni.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram