Izolacija | Toplotna izolacija | Zvočna izolacija | Izolacija mansarde 

Fasade Fonaterm

Izolacija Fasade (ovojev stavb)

FonaTerm ® je idealna izolacija za aplikacijo ovojev hiš (fasad) ki zagotavlja vsaj 7-krat višjo akumulacijo od ostalih izolacij in vsaj 20% višji toplotni koeficient (k)! Naš fasadni sistem FonaTerm ® je sestavljen iz sekundarne stene (cementne ploče, osb plošče, bambusove plošče na katere se nanese zaključni fasadni sloj ali pa uporabimo za zaključni sloj masivni les macesen, kamen, pločevina, ...), ki jo prek posebnih distačnikov, pričvrstimo na obstoječe zidove v medprostor debeline od 5-30 cm kamor vpihamo FonaTerm ® granular gostote 65-100kg/m3, kar je odvisno od zahtevane akumulacije, ki je odvisna tudi od sestave obstoječih zidov.

S takšnim načinom izdelave ovoja zgradb pridobimo  vsaj 7x višjo akumulacijo toplote v primerjavi z ovojem stavbe izdelanim z drugimi fasadnimi sistemi, ki so poznani na trgu. Z izbiro fasadnega sistema FonaTerm ® pridobimo vsaj 20% višji toplotni koeficient (k) oz. manjše toplotne izgube.

Akumulacija toplote je bistvenega pomena za zagotavljanje nizke porabe energije za ogrevanje. Z našim fasadnim sistemom debeline 10cm na zid 20cm siporeksa dosegamo 12 urni toplotni fazni zamik!

IZOLACIJA FONATERM po najboljši ceni

Ker je izdelana iz izbranih in zelo kvaltetnih avtomobilskih tekstilij sodi izolacija Fonaterm v višji cenovni razred, vam pa je dostopna po zelo ugodni ceni.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram