Izolacija | Toplotna izolacija | Zvočna izolacija | Izolacija mansarde 

Sistemi

Pri razvoju Fonaterma in aplikativnih možnosti uporabe imamo vključene vrhunske strokovnjake iz področja strojništva in gradbene fizike. Naši cilji so ponuditi končnemu kupcu vrhunski proizvod in s tem dvigniti zadovoljstvo kupca na maksimalni nivo.

Naši zunanji sodelvci so UNI MB, UNI LJ, ZAG, Tekstilni institut, Decibel d.o.o., Provia d.o.o., Petrič d.o.o., Prevent Lamitex d.d.,Prevent Global d.d, Grammer d.d., Johnosn Controls-NTU d.o.o., .,… z njimi snujemo aplikativna področja uporabe Fonaterma izvajamo meritve določenih veličin stanja, opravljamo simulacijo obnašanja Fonaterma v sistemih, opravljamo umetna pospešena staranja…vse z namenom zadovoljitve končnega uporabnika-kupca.

V našem TIM-u sodelujejo priznani strokovnjaki na področju toplotne tehnike, procesne tehnike, avtomobilske industrije….Uporabljamo najnovejša orodja za dosego ciljev, poznana iz avtomobilske industrije, kot so: 6 Sigma, CTQ, 5S, 20Ključev, FMEA…..

Oblaganje fasade s Fonaterm


 Na slovenskem tržišču že od leta 2001 nudimo:

  • Fonaterm granular,
  • Fonaterm plošče (mehke trde)
  • Napih Fonaterm granularja na površine ali predhodno vgrajeno izolacijo za novogradnje in za adaptacije.

Do sedaj imamo tehnično razvite naslednje aplikativne uporabe Fonaterma:

  • Protihrupne ograje,
  • Fasade,
  • Strojni omet Fonaterm

Ti proizvodi še nimajo pridobljenih vseh standardov, kot so STS,CE in jih še ne tržimo. Čim bomo katerega od njih vpeljali na trg bo to objavljeno v rubriki NOVICE na tej spletni strani.

V razvoju imamo naslednje možne uporabe Fonaterma:

Cilji:

Naš poglaviten cilj je: ponuditi kupcu prvovrsten material, kateri je do sedaj ostajal neuporabljan, ter z njegovimi karakteristikami preseči pričakovanja kupcev. Obenem zmanjšati obremenitev okolice/narave z odlaganjem te odlične primarne surovine na odlagališča.

Zelo smo pripravljeni sprejemati Vaše pripombe, predloge glede naših/vaših produktov ter možnost uporabe Fonaterma v kombinaciji z določenimi materiali…

IZOLACIJA FONATERM po najboljši ceni

Ker je izdelana iz izbranih in zelo kvaltetnih avtomobilskih tekstilij sodi izolacija Fonaterm v višji cenovni razred, vam pa je dostopna po zelo ugodni ceni.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram